Як зробити вільну камеру в WoT Blitz на ПК? Простий інструкційний посібник 2021

Як зробити вільну камеру в WoT Blitz на ПК?

World of Tanks Blitz є популярною мобільною грою, яка також доступна на ПК. Однак, зазвичай у гравців немає можливості насолоджуватися грою з повністю вільною камерою, що обмежує будь-які шанси на стратегічне планування і насолоду від деталей танкових боїв. Але не варто відчувати розчарування, адже існує спосіб зробити камеру в грі повністю вільною!

Для початку, вам потрібно завантажити та встановити модифікацію “Free Camera Mod” для WoT Blitz. Це дозволить вам насолоджуватися грою з повністю вільною камерою під час танкових боїв. Зверніть увагу, що встановлення модифікацій може бути ризикованим і веде до втрати гарантії, тому будьте обережні і виконуйте цю операцію на свій ризик.

Після встановлення модифікації “Free Camera Mod”, виконайте наступні кроки. Увійдіть у гру і виберіть будь-який режим гри або зайдіть у тренувальний режим. Після цього натисніть комбінацію клавіш Shift + F2, щоб активувати вільну камеру. Тепер ви зможете вільно переміщати камеру в будь-яку сторону, навіть поза межами свого танка. За допомогою стрілок клавіатури ви зможете керувати камерою і відчувати повну свободу.

Необхідно узнати, що ввімкнення вільної камери може бути розцінено як нечесна гра і мати наслідки, такі як блокування акаунту. Користуйтеся цим посібником з обережністю і розумінням!

Тепер ви знаєте, як зробити вільну камеру в WoT Blitz на ПК! Завдяки цьому простому інструкційному посібнику, ви зможете насолоджуватися грою з новими можливостями і відчувати справжню свободу в танкових боях. Пам’ятайте, що це може бути ризиковано, тому оцініть плюси і мінуси перед використанням вільної камери. Грайте чесно і насолоджуйтесь своїми перемогами!

Як зробити вільну камеру в WoT Blitz на ПК?

Як зробити вільну камеру в WoT Blitz на ПК?

Якщо ви хочете мати вільну камеру в WoT Blitz на ПК, ви можете скористатися наступними кроками:

  1. Завантажте і встановіть ModStation – спеціальний інструмент для управління модифікаціями в WoT Blitz.
  2. Після встановлення ModStation, відкрийте його і знайдіть в ньому розділ “Моди”.
  3. У розділі “Моди” знайдіть мод під назвою “Free Camera” або “Вільна камера”.
  4. Клацніть на моді “Free Camera” і натисніть кнопку “Встановити”.
  5. Після встановлення моду “Free Camera”, перезапустіть гру.
  6. Тепер, коли ви зайшли до гри, ви повинні мати можливість керувати камерою вільно і оглядати поле бою з будь-якого кута.

Важливо: Зверніть увагу, що використання модифікацій може бути забороненим і призвести до блокування вашого аккаунта. Користуйтеся модифікаціями на власний ризик.

Зробивши вільну камеру в WoT Blitz на ПК, ви зможете краще контролювати гру і отримати більше задоволення від битв на танках. Дотримуйтесь вищезазначених кроків і насолоджуйтесь волею переміщень у світі WoT Blitz!

Простий інструкційний посібник 2021

Простий інструкційний посібник 2021

World of Tanks Blitz є популярною грою, яку можна грати на ПК. Зазвичай камера в грі обмежена, але існує спосіб зробити її вільною, дозволяючи дивитися навколо себе без будь-яких обмежень.

Для зроблення вільної камери в WoT Blitz на ПК слід користуватися спеціальною модифікацією під назвою “Free Camera”. Нижче наведені кроки, які допоможуть вам зробити камеру вільною:

  1. Завантажте модифікацію “Free Camera” з офіційного сайту гри або довіреного джерела.
  2. Після завантаження розпакуйте архів з модифікацією.
  3. Перейдіть до папки з інсталяцією гри і знайдіть папку “res_mods”. Вона зазвичай розташована у папці з інсталяцією гри, наприклад “C:\Games\World_of_Tanks_Blitz\”.
  4. У папці “res_mods” знайдіть папку з вашою версією гри (наприклад, “8.5.0”). Якщо ви не знаєте свою версію гри, перевірте це у налаштуваннях гри.
  5. У папці з вашою версією гри знайдіть папку “scripts”. Якщо вона відсутня, створіть її.
  6. Скопіюйте файли з розпакованої папки “Free Camera” до папки “scripts”.
  7. Запустіть гру і насолоджуйтеся вільною камерою. Тепер ви зможете дивитися навколо себе і досліджувати гру з новими можливостями.

Зверніть увагу, що використання модифікацій у грі може призвести до скасування гарантійного обслуговування та навіть заборони на гру. Використовуйте модифікації на свій страх та ризик.

Передумови для встановлення вільної камери

Передумови для встановлення вільної камери

Перш ніж почати встановлювати вільну камеру в WoT Blitz на ПК, вам потрібно впевнитися, що ви відповідаєте наступним передумовам:

  1. Комп’ютер з високими технічними характеристиками: Вільна камера може вимагати більше ресурсів від вашого комп’ютера, тому впевніться, що ваш ПК відповідає мінімальним вимогам системи для запуску гри.
  2. Офіційний лаунчер WoT Blitz: Ви повинні мати офіційний лаунчер гри WoT Blitz встановлений на вашому комп’ютері. Якщо ви ще не маєте його, завантажте його з офіційного веб-сайту гри.
  3. Доступ до файлів гри: Вам потрібен доступ до файлів гри WoT Blitz на вашому комп’ютері. Це може знадобитися для редагування деяких файлів під час встановлення вільної камери.
  4. Основи HTML-кодування: Ви повинні мати певні знання про HTML-кодування, так як ви будете редагувати деякі файли гри з допомогою HTML-коду.

Якщо ви впевнені, що ви відповідаєте всім цим передумовам, ви можете перейти до наступного кроку – встановлення вільної камери на вашому ПК.

Необхідні програми та налаштування

Необхідні програми та налаштування

Перш ніж перейти до налаштувань, необхідно завантажити додаткові програми:

  • BlueStacks – емулятор Android, який дозволяє запускати мобільні додатки на ПК;
  • ADB (Android Debug Bridge) – інструмент для з’єднання ПК і смартфона, необхідний для зміни налаштувань;
  • Cam2API Enabler – додаток, який активує камеру на ПК;
  • MT Manager – файловий менеджер для зміни конфігураційних файлів гри WoT Blitz;
  • Notepad++ – текстовий редактор для зручного редагування конфігурацій WoT Blitz.

Після завантаження і встановлення необхідних програм, необхідно виконати наступні кроки:

  1. Відкрийте BlueStacks і увійдіть у свій обліковий запис Google Play;
  2. Завантажте та встановіть додаток Cam2API Enabler через Google Play;
  3. Запустіть додаток Cam2API Enabler і натисніть кнопку “Enable Camera2API”;
  4. Поки додаток працює, відкрийте MT Manager і відкрийте в ньому папку зі шляхом /data/data/net.wargaming.wot.blitz/files/Data/.config/wotblitz;
  5. Скопіюйте файл config.xml з цієї папки на робочий стіл ПК;
  6. Відкрийте скопійований файл config.xml за допомогою Notepad++;
  7. Знайдіть рядок з параметром “cameraRotationEnabled” і змініть його значення з “false” на “true”;
  8. Збережіть зміни і закрийте файл;
  9. Скопіюйте відредагований файл config.xml назад в папку /data/data/net.wargaming.wot.blitz/files/Data/.config/wotblitz у MT Manager;
  10. Закрийте MT Manager і BlueStacks;
  11. Відкрийте ADB і введіть наступну команду: adb shell settings put global hidden_api_policy_pre_p_apps 1;
  12. Перезапустіть BlueStacks і зайдіть в гру WoT Blitz;
  13. Тепер ви можете налаштувати свою камеру вільно та зручно у грі WoT Blitz на ПК.

Не забудьте періодично оновлювати програми та проводити налаштування, оскільки можуть з’являтися нові версії і оновлення.