Як зайти 192.168 0.1 Admin Admin? Покрокова інструкція

Як зайти 192.168 0.1 Admin Admin?

192.168.0.1 є стандартною IP-адресою для багатьох маршрутизаторів і точок доступу до бездротової мережі. Введення цього IP-адреси у веб-браузер відкриває доступ до конфігураційної панелі адміністратора вашого маршрутизатора. Однак, для входу до цієї панелі потрібні правильні дані входу: ім’я користувача і пароль.

Зазвичай ім’я користувача і пароль за замовчуванням для входу на маршрутизатор – “admin” (без лапок). Однак, якщо ви встановили власний пароль під час конфігурації маршрутизатора, то потрібно вказати той пароль, який ви встановили.

Щоб зайти на 192.168.0.1 і виконати налаштування маршрутизатора, спочатку підключіться до мережі з використанням мережевого кабелю або бездротового з’єднання. Потім відкрийте веб-браузер і введіть у рядку адресу <192.168.0.1>. Натисніть “Enter”, щоб перейти до сторінки входу.

Відкрийте веб-браузер

Відкрийте веб-браузер

Ви можете відкрити веб-браузер, натиснувши на його значок на робочому столі або в меню “Пуск”. Також ви можете відкрити його, ввівши назву веб-браузера у поле пошуку на панелі завдань.

Після цього відкриється нове вікно веб-браузера, готове до роботи. Ви зможете переходити на веб-сторінки, вводити адреси сайтів у рядок пошуку та виконувати різноманітні дії на відкритих сторінках.

Введіть IP-адресу 192.168.0.1 у адресний рядок

Введіть IP-адресу 192.168.0.1 у адресний рядок

Щоб увійти до налаштувань роутера, необхідно спочатку відкрити веб-браузер на вашому пристрої. Введіть IP-адресу 192.168.0.1 у адресний рядок браузера та натисніть клавішу “Enter” або “Відкрити”.

IP-адреса 192.168.0.1 є типовою адресою для доступу до панелі адміністратора багатьох домашніх роутерів. Цей IP-адреса може використовуватись різними моделями роутерів різних виробників, таких як TP-Link, Linksys, D-Link, Netgear тощо.

Після введення IP-адреси 192.168.0.1 у адресний рядок браузера та натискання клавіші “Enter” або “Відкрити”, відображається сторінка входу в систему адміністратора роутера. На цій сторінці ви повинні буде ввести ім’я користувача та пароль для входу.

Зазвичай, для роутерів, що використовують IP-адресу 192.168.0.1, ім’я користувача і пароль за замовчуванням є “admin”. Тому, введіть “admin” у поле для імені користувача і “admin” у поле для пароля, а потім натисніть кнопку “Увійти” або “Login”.

Якщо ім’я користувача та пароль за замовчуванням не підходять, зверніться до документації свого роутера або виробника, щоб отримати інструкції, як увійти до панелі адміністратора.

Введіть логін і пароль “admin” у відповідні поля

У поле для введення логіну введіть “admin”. Дотримуйтеся регістру – великі літери “A” та “D” повинні бути написані латинськими символами з великої літери.

У поле для введення паролю також введіть “admin”. Рекомендуємо дотримуватися регістру символів.

Перевірте введені дані, переконавшись, що вони вірні, а потім натисніть кнопку “Увійти” або клавішу “Enter” на клавіатурі.

Після цього ви будете авторизовані і матимете доступ до налаштувань маршрутизатора.

Зверніть увагу: логін та пароль можуть бути різними для різних моделей маршрутизаторів, тому переконайтеся, що ви використовуєте правильні дані для вашого пристрою.